Direct contact opnemen?

 

Bel: 06 22 87 94 77

 

 

voorstelling

Heb je een voorstelling, dansstuk, theaterstuk, opera, musical of één van de andere podiumkunsten georganiseerd? Het is natuurlijk zonde als iedereen weken of misschien maanden geoefend heeft en de show zonder tastbare herinnering afloopt. Barbara Koppe Photography & Design kan de performance vastleggen. Het ideale moment om dit te doen is tijdens de generale repetitie. Op die manier kan de fotograaf vrij rondlopen om de voorstelling vast te leggen. Maar als dat niet mogelijk is, kan de fotograaf natuurlijk ook stilletjes door de ruimte bewegen om de echte show vast te leggen. Tijdens de voorstelling/ het optreden worden portretten gemaakt van de spelers/dansers maar ook overzichtsopnamen van het podium en de scènes.

 

Niet elke voorstelling is hetzelfde. Sommige duren lang, andere zijn kort. Optredens kunnen in een theater zijn, andere zijn misschien in de publieke ruimte. Barbara Koppe Photography & Design past zich graag aan jouw wensen aan. De prijzen voor het vastleggen van een performance zijn gebaseerd op de duur van de voorstelling. Na de voorstelling wordt een selectie gemaakt en worden de afbeeldingen waar nodig bewerkt. Alle bestanden worden vervolgens digitaal aangeleverd. Afhankelijk van de duur van de voorstelling zullen er tussen de 80 en de 250 foto’s geleverd worden.

 

Voor specifieke vragen over jouw voorstelling kun je het beste contact opnemen via deze link.

 

 

Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op de aanwezigheid van de fotograaf op locatie en inclusief selectie en nabewerking.

 

tot 2 uur             € 200,00 (€ 165,29 excl. 21,0% BTW)

2 tot 3,5 uur       € 265,00 (€ 219,01 excl. 21,0% BTW)

3,5 uur of langer € 330,00 (€ 272,73 excl. 21,0% BTW)

 

Wanneer een voorstelling verder dan 10km van Voorburg vandaan is komen er kilometer kosten van
€ 0,19 excl. 21% BTW per kilometer bij.

 

 

 

 

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Maak nu een afspraak met Barbara Koppe Photography & Design!

 

Vul het contactformulier in om deze afspraak in te plannen of stuur een bericht voor meer informatie.

Volg de facebook pagina en volg twitter om helemaal up-to-date te blijven en te profiteren van leuke specials en acties!

    © Barbara Koppe Photography & Design 2014              -              mail@barbara-koppe.com              -              06 22 87 94 77              -              Raadhuisstraat 51a Voorburg