Direct contact opnemen?

 

Bel: 06 22 87 94 77

 

 

studio shoot

Bij Barbara Koppe Photography & Design kun je terecht voor een echte shoot in een gezellige studio. De studio is uitgerust met een zwarte en een witte achtergrond waardoor de mogelijkheden oneindig zijn. Met meerdere flitslampen kunnen we samen ieder gewenst beeld creëren.

 

Een shoot in de studio is geschikt voor een mooie zakelijke foto, een gezellig portret met je beste vriendin maar bijvoorbeeld ook als je wilt beginnen met een carrière als model.

Hoe oud je ook bent, het is altijd leuk om foto’s van jezelf te hebben. Maar een foto cadeau geven is misschien nog leuker! Met een shoot van 1 uur kunnen we een paar ontzettend mooie platen schieten. Met één of twee kleding sets maken we foto’s in verschillende poses. Ook zorg ik voor foto’s van je gezicht, tot aan foto’s van je hele lichaam. De kleding regel je zelf, maar ik zal je natuurlijk van advies voorzien.

 

 

Een studio shoot van een uur kost € 100,-. Hiervoor krijg je de beste 10 foto’s digitaal aangeleverd op volledige resolutie. Je kunt zelf bepalen welke foto’s je wilt hebben. Wil je een extra foto? Dat kan! Extra foto’s kosten €7,50 per stuk.

Je kunt ook alle foto’s afnemen (75 - 150 foto’s), dit kost € 350,-. De foto's Krijg je via een server thuis gestuurd.

 

Deze prijzen zijn gebaseerd op een fotoshoot met 1 persoon, voor ieder extra persoon wordt
€ 10,- gerekend. Voor maar € 10,- meer kun je dus bijvoorbeeld met je beste vriendin op de foto!

De prijzen zijn inclusief eventuele na-bewerkingen.
(Prijzen zijn incl. 21% BTW)

 

 

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Maak nu een afspraak met Barbara Koppe Photography & Design!

 

Vul het contactformulier in om deze afspraak in te plannen of stuur een bericht voor meer informatie.

Volg de facebook pagina en volg twitter om helemaal up-to-date te blijven en te profiteren van leuke specials en acties!

    © Barbara Koppe Photography & Design 2014              -              mail@barbara-koppe.com              -              06 22 87 94 77              -              Raadhuisstraat 51a Voorburg