Direct contact opnemen?

 

Bel: 06 22 87 94 77

 

 

shoot op locatie

Bij Barbara Koppe Photography & Design kun je ook terecht voor een fotoshoot op locatie. De locatie mag je zelf kiezen, maar als je inspiratie zoekt dan heb ik ook nog goede ideeën. De locatie kan binnen of buiten zijn. Tijdens de shoot maak ik portretten van dichtbij en van verder weg en met verschillende achtergronden zodat je een mooie variatie krijgt. In de nabewerking kan ik de foto’s naar wens zwart-wit of in andere kleuren omzetten. Een shoot op locatie kan alleen van jou, maar het kan ook met je hele familie of vriendengroep!

 

Een shoot op locatie is niet alleen leuk om het mooie eindresultaat, het is ook ontzettend leuk om te doen! Heb je er wel eens aan gedacht om een shoot op locatie cadeau te geven? Mocht je dit een leuk idee vinden, neem dan even contact op via deze link. Dan krijg je een mooie cadeaubon thuis gestuurd om cadeau te geven.

 

 

Een shoot op locatie duurt ongeveer een uur en kost € 165,-. Hiervoor krijg je de beste 10 foto’s digitaal aangeleverd op volledige resolutie. Je kunt zelf bepalen welke foto’s je wilt hebben. Wil je een extra foto? Dat kan! Extra foto’s kosten €7,50 per stuk.

Je kunt ook alle foto’s afnemen (75 - 150 foto’s), dit kost € 350,-. (Prijzen zijn incl. 21% BTW)

 

Wanneer een shoot verder dan 10km van Voorburg vandaan wordt geboekt komen er kilometer kosten van € 0,19 excl. 21 % BTW per kilometer bij.

 

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Maak nu een afspraak met Barbara Koppe Photography & Design!

 

Vul het contactformulier in om deze afspraak in te plannen of stuur een bericht voor meer informatie.

Volg de facebook pagina en volg twitter om helemaal up-to-date te blijven en te profiteren van leuke specials en acties!

    © Barbara Koppe Photography & Design 2014              -              mail@barbara-koppe.com              -              06 22 87 94 77              -              Raadhuisstraat 51a Voorburg