Direct contact opnemen?

 

Bel: 06 22 87 94 77

 

 

profielfotoshoot

Social media is big business. Tegenwoordig heeft iedereen wel een facebook, twitter of linkedIn pagina. Of je nou een goede foto wilt hebben voor online dating of omdat je op zoek bent naar een nieuwe baan, bewezen is dat een goede profielfoto essentieel is om een goede eerste indruk te maken. En een eerste indruk maak je maar één keer!

 

Bij Barbara Koppe Photography & Design kun je terecht voor een fotoshoot om een serie portretten te maken die geschikt zijn voor gebruik als profielfoto. In een fotoshoot van 30 minuten wordt je begeleid bij het natuurlijk en open poseren. Tijdens deze 30 minuten is er tijd om even van jasje te wisselen of om een mooie sjaal om te doen. Na een half uur heb je gegarandeerd vijf verschillende foto’s die je volledig tot je recht laten komen.

 

 

Een profiel fotoshoot vind plaats in de knusse studio in Voorburg. Er zal een witte achtergrond gebruikt worden en studio belichting voor een helder en fris resultaat.

 

Voor maar € 65,- heb je al een fotoshoot van een halfuur waar je 5 geschikte digitale foto’s aan over houdt. Wil je een extra foto? Dat kan! Extra foto’s kosten €7,50 per stuk. (Prijzen zijn incl. 21% BTW)

 

 

 

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Maak nu een afspraak met Barbara Koppe Photography & Design!

 

Vul het contactformulier in om deze afspraak in te plannen of stuur een bericht voor meer informatie.

Volg de facebook pagina en volg twitter om helemaal up-to-date te blijven en te profiteren van leuke specials en acties!

    © Barbara Koppe Photography & Design 2014              -              mail@barbara-koppe.com              -              06 22 87 94 77              -              Raadhuisstraat 51a Voorburg