Direct contact opnemen?

 

Bel: 06 22 87 94 77

 

 

ervaring

Exposities

 

8 t/m 12 juli 2015
Go Get 'Em.
Graduation Event WDKA Finals.

 

10 december 2011

Kom Kijken! Expositie in eigen beheer. Raadhuisstraat, Voorburg.

 

21 januari 2011

Dames en heren, appels en peren. Expostie projectenmarkt. Project; Defqon.1 Academie Galerie Utrecht.

 

24 mei 2010

Exchange Student exhibiton. Memorial hall, Providence, Rhode Island USA. Verantwoordelijk voor de gehele organisatie.

 

19 mei 2008

Fanclub. Academie Galerie, Utrecht

 

 

 

Ervaring

 

Opdrachtgevers:

Lion consulting

Het Dansatelier Den Haag

Academy of Vocal Arts

Huid- en oedeemtherapie Kimberley de Jong

Holland House Fashion

Skischool Kostenzer, Oostenrijk

Be cosy Food

Detailhandel Nederland

 

Opleiding:

2013 - 2015
Willem de Kooning Academie Rotterdam, Docent Beeldende Kunst en Vormgeving

Afstudeerproject: Innovativiteit door Creativiteit

Nominatie: Drempelprijs

 

2006 - 2011
Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, Bachelor of design.

Grafisch ontwerp/visuele communicatie

 

Feb - juni 2010
Spring semester Rhode Island School of Design (RISD), Providence RI, Verenigde Staten.

Graphic Design uitwisselingsprogramma.
Vakken; Analoge zwart-wit fotografie incl. ontwikkelen en afdrukken, Typografie, Poster Design, Handgemaakte boeken.

 

2004 - 2008
School voor Jong Talent, Middelbare school Havo 4 en 5 Cultuur & Maatschappij gecombineerd met vooropleiding Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten, Den Haag

 

2001 - 2004
Sint - Maartenscollege, Voorburg, Nederland Middelbare school VWO klas 1, 2 en 3.

 

 

Stage:

September 2014 - februari 2015
Instituut Het Centrum - Jastin Excellentie programma. Verantwoordelijk voor het schrijven van lesmateriaal voor Art Academy

 

September 2014 - februari 2015
Sint Maartens College Voorburg.

2 Havo tekenen, 5 VWO Kunstgeschiedenis, 4 VWO CKV

 

November 2013 - Juni 2014
Dalton Voorburg

Stagiaire tekenen en handvaardigheid

 

Juni - augustus 2010
Delta Team Communicatie, Den Haag, Nederland

 

April - mei 2009
Prik vormgeving, Den Haag, Nederland

 

 

 

Reviews

 

Barbara heeft voor ons het logo en de huisstijl ontworpen. De samenwerking verliep soepel. Regelmatig krijg ik van klanten en relaties nog positieve reacties, vooral dat ze het zo’n mooi logo vinden.

Jeroen Rondeel - Lion Consulting

 

Ik had een idee in mijn hoofd, door samen te brainstormen en mijn wensen kenbaar te maken heb ik nu een visite kaartje wat helemaal bij mij past! Barbara is heel geduldig geweest, want soms was er een klein detail wat voor mijn gevoel niet klopte en dan paste zij dat aan mijn wensen aan.

Vanuit 1 ontwerp is mijn hele huisstijl ontstaan, dat zie je terug in de banners en flyers! Heel makkelijk als ik er een nieuw product aan wil toevoegen.

Cosja Catshoek - Be Cosy

 

Wat een fantastisch mooie en gezellige dag hebben wij gehad op ons Lustrum!

Mede dankzij de inzet van Barbara is ons 15 jarig lustrum een enorm succes geweest! De kinderen, ouders en leerkrachten hebben allemaal erg genoten.

Lustrumcommissie Montessorischool Leidschenveen

 

Barbara hielp mij bij de eerste stap van het opzetten van mijn huidtherapiepraktijk: het logo.

Samen rond de tafel luisterde zij naar mijn wensen en na de opzet veranderde ze de laatste

kleine details naar mijn wens. Een mooi logo waar ik trots op ben was de start van mijn praktijk.

Een fijne samenwerking met een mooi resultaat.

Kimberley de Jong - Huid- en oedeemtherapie

     © Barbara Koppe Photography & Design 2014              -              mail@barbara-koppe.com              -              06 22 87 94 77              -              Raadhuisstraat 51a Voorburg