Direct contact opnemen?

 

Bel: 06 22 87 94 77

 

 

bruidsfotografie

Wat is er nou mooier dan de liefde? Eén van de mooiste dingen die je als fotograaf kunt doen is die liefde vastleggen als een eeuwige herinnering. Barbara Koppe Photography & Design is graag aanwezig bij jullie dag van de liefde.

 

De wensen van het aankomende echtpaar zijn hierbij heel belangrijk. Ik vind het daarom ook belangrijk om elkaar van te voren te ontmoeten. Op de dag zelf zal ik als een vlieg op de muur alle aanwezige gasten vastleggen zoals ze zijn. Maar er is natuurlijk ook ruimte voor een foto shoot met het echtpaar op een mooie locatie. Uiteraard zijn de belangrijkste gasten op de bruiloft dan ook van harte welkom om mee te poseren.

De prijzen voor een bruidsreportage zijn afhankelijk van het aantal uren dat de fotograaf aanwezig is. Het aankomende echtpaar bepaald zelf hoelang de fotograaf aanwezig is. Na de huwelijksdag ontvangt het echtpaar alle foto’s digitaal in zeer hoge resolutie. Alle foto’s zijn dus naderhand af te drukken op fotopapier of bijvoorbeeld op een groot canvas. Barbara Koppe Photography & Design kan ook het ontwerp van het fotoboek verzorgen. Neem voor prijzen van de foto boeken of meer informatie contact op via deze link.

 

Wanneer de fotograaf verder dan 10km van Voorburg vandaan word verwacht komen er kilometer kosten van € 0,19 excl. 21% BTW per kilometer bij.

 

 

Prijzen zijn gebaseerd op de aanwezigheid van de fotograaf op locatie.

 

tot 6 uur                             € 900,00

6 - 7 uur                             € 1050,00

7 - 8 uur                             € 1200,00

8 - 9 uur                             € 1350,00

9 - 10 uur                            € 1500,00

10 - 11 uur                          € 1650,00

11 - 12 uur                          € 1700,00

 

De prijzen zijn inclusief:

 

• Correctie/ nabewerking.

• Voorbespreking.

• 21% BTW.

 

 

 

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Maak nu een afspraak met Barbara Koppe Photography & Design!

 

Vul het contactformulier in om deze afspraak in te plannen of stuur een bericht voor meer informatie.

Volg de facebook pagina en volg twitter om helemaal up-to-date te blijven en te profiteren van leuke specials en acties!

    © Barbara Koppe Photography & Design 2014              -              mail@barbara-koppe.com              -              06 22 87 94 77              -              Raadhuisstraat 51a Voorburg